Webinar

Marieke van Delft
Bekijk de webinar
YouTube

Deze Webinar wordt gegeven door Marieke van Delft van cultureel-avonturiers.nl. Aan de hand van een soort routekaart neemt Marieke je mee in de stappen bij het schrijven van een marketingplan. Aan wat voor marketing moet je denken voor een cultureel plan? Wat zijn belangrijke elementen om rekening mee te houden?

Bij cultureel-avonturiers.nl krijg je toegang tot een schat van informatie over cultureel ondernemerschap. Of je nu een individueel kunstenaar bent, culturele organisatie, een overheidsinstelling of een culturele professional, zij bieden kennis, kansen en kunde! Je hebt al een abonnement vanaf slecht 7,- euro per maand, waarmee je op de hoogte blijft van de zakelijke kant van de culturele sector. Met tips & tricks, de FAQ fondsenwerving, een overzicht van actuele kansen, gratis routekaarten, online workshops en een overzicht van ruim 200 cultuurfondsen.

Marieke van Delft heeft een achtergrond in dans en studeerde Theaterwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Ze is een van de oprichters van cultureel-avonturiers.nl en zakelijk leider van collectief Walden. Collectief Walden maakt performances en installaties op het snijvlak van kunst, filosofie en wetenschap vanuit de overtuiging dat wetenschap kunst kan inspireren en kunst wetenschap invoelbaar kan maken.

Deze Webinar duurt slecht 15 minuten en je kunt het online bekijken in je eigen tijd, wanneer jou dat uitkomt, tot uiterlijk juni 2022! Verdiep je kennis en leer meer met deze Webinar! Te zien op ons Youtube kanaal.
Het instapniveau voor dit programmaonderdeel is: beginnend
Dit programmaonderdeel valt onder de doelstelling: leren

Terug naar Programma