Ambassadeurs

Hallo!
Dit zijn de NAPK START fans van het eerste uur.

Onze ambassadeurs zijn nauw betrokken bij NAPK START en adviseren de organisatie bij de programmering en communicatie voor de START-ers. Naast dat ze zelf werkzaam zijn in de sector, zijn de ambassadeurs ook bekend met het werk van NAPK.
Je mag ze dus altijd mailen met een vraag!
Zo helpen we elkaar als online community en verbreed je jouw netwerk in de podiumkunstensector.

Sarah-Faye Lombré

Sarah-Faye Lombré

Tijdens mijn werk als productieleider ben ik me steeds meer gaan interesseren in de zakelijke kanten van onze culturele sector. Mijn waardevolle ervaringen ‘vanuit de coulissen’ zet ik nu met liefde in binnen bedrijfsvoering en ontwikkeling & ondersteuning van initiatieven en gezelschappen. Om meer kennis op te doen over (verschillende facetten van) zakelijk leiderschap kan ik altijd terecht bij NAPK START.
Vragen voor Sarah-Faye? Connect op LinkedIn!

Emilie van Heydoorn

Emilie van Heydoorn

Emilie heeft binnen de culturele sector diverse rollen en functies vervuld en heeft zich gespecialiseerd op thema’s als diversiteit en inclusie en theater. Als creative producer zet zij interdisciplinaire en cross-mediale producties op die verbonden zijn aan maatschappelijke thema’s en vetrekken vanuit de community.
Connect met Emilie op LinkedIn, als je vragen hebt!
Fotocredit: Myra Hulshof

Jimmy-Pierre de Graaf

Jimmy-Pierre de Graaf

“Toen ik zelf startte als zakelijk leider had ik geen idee wat dit precies in hield. Fijn dat er nu een platform is zoals NAPK Start, waar je ongedwongen kennis kan opdoen en vragen kan stellen aan gelijkgestemden!”
Connect op LinkedIn of te bereiken op: jpjdegraaf86@gmail.com

Mark Fischer

Mark Fischer

Als zakelijk leider en creatief producent werk ik vanuit het Noorden van het land aan kunstprojecten met een sociaal-maatschappelijk startpunt. Verbinding, uitwisseling, nieuwgierigheid en over de grenzen van de sector heen kijken zijn daarbij mijn uitgangspunten. NAPK Start maakt de uitwisseling met andere startende zakelijk leiders en creatief producenten mogelijk en dat vind ik erg waardevol. Ik kom graag in contact om uit te wisselen, via: mark@xyusufboss.nl of LinkedIn.

Jarmil Soe-Agnie

Jarmil Soe-Agnie

Vragen over zakelijk leiderschap en een eigen visie creëren? Connect met Jarmil!

Ruth Giebels

Ruth Giebels

“Mocht je overwegen om als zelfstandige zakelijk leider te gaan beginnen, maar twijfel je of het leven als ZZP’er je wel zal passen? Óf weet je niet waar te beginnen? Neem dan zeker contact met mij op. Al ruim 20 jaar met veel plezier en als ik het zelf mag zeggen – met succes – zelfstandige ondernemer te zijn, ken ik de voordelen en uiteraard ook de nadelen. Daarnaast heb ik als begeleider van afstudeerders HKU Kunst & Economie en als coach van verschillende culturele ondernemers ook meegeholpen aan het begin van vele mooie carrières. ”
Mail Ruth op ruth@firmagiebels.nl of connect via Ruth Giebels | LinkedIn.

Moreen Beentjes

Moreen Beentjes

“Ik hoop iedereen met de ambities om iets zakelijks in de podiumkunsten te doen te helpen met waar je meer informatie en scholing kunt vinden!” Heb je vragen over NAPK Start? Connect op LinkedIn.