Ambassadeurs

Hallo!
Dit zijn de NAPK START fans van het eerste uur.

Onze ambassadeurs zijn nauw betrokken bij NAPK START en adviseren de organisatie bij de programmering en communicatie voor de START-ers. Naast dat ze zelf werkzaam zijn in de sector, zijn de ambassadeurs ook bekend met het werk van NAPK.
Je mag ze dus altijd mailen met een vraag!
Zo helpen we elkaar als online community en verbreed je jouw netwerk in de podiumkunstensector.

Sarah-Faye Lombré

Sarah-Faye Lombré

Tijdens mijn werk als productieleider ben ik me steeds meer gaan interesseren in de zakelijke kanten van onze culturele sector. Mijn waardevolle ervaringen ‘vanuit de coulissen’ zet ik nu met liefde in binnen bedrijfsvoering en ontwikkeling & ondersteuning van initiatieven en gezelschappen. Om meer kennis op te doen over (verschillende facetten van) zakelijk leiderschap kan ik altijd terecht bij NAPK START.
Vragen voor Sarah-Faye? Connect op LinkedIn!

Emilie van Heydoorn

Emilie van Heydoorn

Emilie heeft binnen de culturele sector diverse rollen en functies vervuld en heeft zich gespecialiseerd op thema’s als diversiteit en inclusie en theater. Als creative producer zet zij interdisciplinaire en cross-mediale producties op die verbonden zijn aan maatschappelijke thema’s en vetrekken vanuit de community.
Connect met Emilie op LinkedIn, als je vragen hebt!
Fotocredit: Myra Hulshof

Jimmy-Pierre de Graaf

Jimmy-Pierre de Graaf

“Toen ik zelf startte als zakelijk leider had ik geen idee wat dit precies in hield. Fijn dat er nu een platform is zoals NAPK Start, waar je ongedwongen kennis kan opdoen en vragen kan stellen aan gelijkgestemden!”
Connect op LinkedIn of te bereiken op: jpjdegraaf86@gmail.com

Mark Fischer

Mark Fischer

Als zakelijk leider en creatief producent werk ik vanuit het Noorden van het land aan kunstprojecten met een sociaal-maatschappelijk startpunt. Verbinding, uitwisseling, nieuwgierigheid en over de grenzen van de sector heen kijken zijn daarbij mijn uitgangspunten. NAPK Start maakt de uitwisseling met andere startende zakelijk leiders en creatief producenten mogelijk en dat vind ik erg waardevol. Ik kom graag in contact om uit te wisselen, via: mark@xyusufboss.nl of LinkedIn.

Annejon Okhuijsen

Annejon Okhuijsen

Annejon heeft al meerdere programma’s van NAPK START bijgewoond. Wil je weten wat je te wachten staat als je je aanmeldt?
Connect op LinkedIn of mail Annejon op: annejon@okhuijsen.nu

Jarmil Soe-Agnie

Jarmil Soe-Agnie

Vragen over zakelijk leiderschap en een eigen visie creëren? Connect met Jarmil!

Roel Beeftink-Funcken

Roel Beeftink-Funcken

“Uit ervaring weet ik dat het als beginnend zakelijk leider niet altijd eenvoudig is om je weg te vinden in het werkveld én om toegang te krijgen tot actuele kennis. NAPK Start, de startpagina voor zakelijk leiders, zorgt voor inspiratie en ontmoeting die ik destijds heb gemist.”
Connect met Roel op LinkedIn of bereik hem op: roel@delftfringefestival.nl

Linda Kokke

Linda Kokke

“Een zakelijke functie binnen een artistieke organisatie waarin de motto’s vaak ‘alles voor de kunst’ en ’the show must go on’ zijn, kan soms heel eenzaam voelen. Met NAPK start voel ik me verbonden met een groep zakelijke zielen en kunnen we tegelijkertijd kennis en ervaringen uitwisselen. Die wisselwerking is enorm waardevol, vooral als je nog een starter in de sector bent.”
Connect op LinkedIn of mail Linda op: linda@theateraanderijn.nl

Moreen Beentjes

Moreen Beentjes

“Ik hoop iedereen met de ambities om iets zakelijks in de podiumkunsten te doen te helpen met waar je meer informatie en scholing kunt vinden!”
Heb je vragen over NAPK Start? Connect op LinkedIn of mail naar moreen.beentjes@napk.nl