Over NAPK Start

Wie zijn we

Hallo!
Dit is NAPK START.
Het online platform voor zakelijk leiders, producenten en kwartiermakers in de podiumkunst met 0-10 jaar werkervaring. Met gratis toegang tot een gevarieerd aanbod aan (online) Workshops, MasterMinds, Webinars, een podcast en meer. Met hart voor de podiumkunst bieden we ondersteuning, begeleiding, motivatie en inspiratie op het gebied van leiderschap en management. Zodat je kunt groeien, ontwikkelen en floreren als bestendige professional. Op je eigen unieke manier.

Ambitie
We geloven dat een bestendige en toonaangevende podiumkunstenbranche mede gevormd wordt door veerkrachtige, geïnspireerde en goed geïnformeerde professionals. Ons doel is daarom in te blijven zetten op groei en ontwikkeling van de nieuwe generatie zakelijk leiders, producenten en kwartiermakers in de podiumkunst.

Familie
We zijn familie van NAPK, de branchevereniging voor de podiumkunsten in Nederland die streeft naar een bestendige en internationaal toonaangevende podiumkunstenbranche. De tomeloze liefde voor de podiumkunst zit dus in ons bloed. De drijfveer om de podiumkunstenbranche sterk te houden is ons met de paplepel ingegoten. Eigenlijk kunnen we niet anders dan podiumkunstenprofessionals verbinden, informeren, stimuleren en faciliteren. Het zit in de familie.

 • De START-er
  – werkt veelal freelance
 • – is relatief jong, maar professioneel en ambitieus
  – heeft een drukke agenda, werkt vaak weinig uren voor meerdere organisaties, ervaart hierdoor hoge werkdruk
 • – heeft niet altijd toegang tot / kennis van de beschikbare actuele informatie in het werkveld en de lobby van de podiumkunstensector; is daardoor soms alleen het wiel opnieuw aan het uitvinden
  – heeft verschillende culturele achtergronden
 • – communiceert veelal via social media en het internet
  – heeft behoefte aan informatie uitwisselen met gelijkgestemden