Over NAPK Start

Wie zijn we

Hallo!
Dit is NAPK START.
Het online platform voor zakelijk leiders, producenten en kwartiermakers in de podiumkunsten met 0-10 jaar werkervaring. Met gratis toegang tot een gevarieerd aanbod aan (online) Workshops, MasterMinds, Webinars, een podcast en meer. Met hart voor de podiumkunst bieden we ondersteuning, begeleiding, motivatie en inspiratie op het gebied van leiderschap en management. Zodat je kunt groeien, ontwikkelen en floreren als bestendige professional. Op je eigen unieke manier.

Ambitie
We geloven dat een bestendige en toonaangevende podiumkunstenbranche mede gevormd wordt door veerkrachtige, geïnspireerde en goed geïnformeerde professionals. Ons doel is daarom in te blijven zetten op groei en ontwikkeling van de nieuwe generatie zakelijk leiders, producenten en kwartiermakers in de podiumkunst.

Familie
We zijn familie van NAPK, de branchevereniging voor de podiumkunsten in Nederland die streeft naar een bestendige en internationaal toonaangevende podiumkunstenbranche. De tomeloze liefde voor de podiumkunst zit dus in ons bloed. De drijfveer om de podiumkunstenbranche sterk te houden is ons met de paplepel ingegoten. Eigenlijk kunnen we niet anders dan podiumkunstenprofessionals verbinden, informeren, stimuleren en faciliteren. Het zit in de familie.

De START-er
NAPK START is er voor de START-er. Je bent een START-er wanneer je affiniteit hebt met de zakelijke kant van de podiumkunsten en je verder wil groeien tot een zakelijk leider, (creatief) producent of kwartiermaker in de podiumkunstensector. Als START-er werk je veelal freelance, ben je professioneel en ambitieus.  Jij als zakelijke talent hebt een drukke agenda en werkt meestal weinig uren voor meerdere organisaties. Je hebt niet altijd toegang tot/kennis van de beschikbare actuele informatie in het werkveld en de lobby van de podiumkunstensector. Hierdoor ben je vaak alleen het wiel opnieuw aan het uitvinden. NAPK START biedt een kennisplatform en een online community voor jou om gratis informatie op te halen, jezelf te ontwikkelen en ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemden.