Roadieprogramma

Hallo!
Dit zijn de roadies en START-ers van ons derde roadieprogramma.

Vanaf november 2023 tm mei 2024 worden er 29 START-ers begeleid door een roadie. Een roadie is een professional uit de podiumkunstensector en tevens trouw lid van NAPK, met veel werkervaring en kennis van zakelijk leiderschap. De roadie stelt zichzelf beschikbaar om in drie sessies van anderhalf uur te luisteren naar, kennis te delen met en een inspiratie te zijn voor de START-er. Zodat de roadtrip door het werkveld met kuilen, omleidingen en nieuwe ontdekkingen iets minder solo aanvoelt.

Wil jij je aanmelden voor het volgende roadieprogramma? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gesteld van de open call!

Maurice & Tyrone

Maurice Dujardan (Theater Rotterdam) gaat Tyrone Ricky-Lee begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Joke & Sarah Lynn

Joke Hoolboom (Holland Opera) gaat Sarah Lynn Huizing begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Bernadette & Glenn

Bernadette Stokvis (MAAS Theater & Dans) gaat Glenn Westphal begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Lisa & Rinke

Lisa Donia (SHIFFT) gaat Rinke Brans begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Jan & Henny

Jan Baanstra (de Stilte) gaat Henny Marée-Eshuis begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Mark & Wilco

Mark Walraven (Capella Amsterdam) gaat Wilco Oomkes begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Hugo & Vincent

Hugo Bijlsma (oa The Ruggeds) gaat Vincent Martig begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Maurice & Froukje

Maurice Dujardan (Theater Rotterdam) gaat Froukje van Dooren begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Jannet & Jasmijn

Jannet van Lange (Het NUT ) gaat Jasmijn Kleij begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Rutger & Damani

Rutger Gernardt (de Warme Winkel) gaat Damani Leidsman ondersteunen in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Marc & Elisia

Marc Pil (Jakop Ahlbom) gaat Elisia da Silva Martins Peças begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de…

Henriette & Richard

Henriette van Eckeveld (ICK Amsterdam) gaat Richard Schoonhoven begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Hedi & Floor

Hedi Legerstee (Cecilia Moisio) gaat Floor Idelenburg begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Joran & Jaël

Joran de Boer (Peergroup) gaat Jaël Kaat begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Jerry & Martijn

Jerry Remkes (ISH) gaat Martijn Schipper begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Dorine & Josien

Dorine Cremers (Schippers&VanGucht) gaat Josien Vermeeren begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Vevi & Jeike

Vevi van der Vliet (Nineties Productions) gaat Jeike Meijer begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunsten.

Michiel & Fritsy

Michiel Nannen (Het Nationale Ballet) gaat Fredrike ‘Fritsy’ Muller begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Janneke & Marjolein

Janneke Defesche (Festival Cement) gaat Marjolein Kooijman begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Patrick & Nicole

Patrick van der Weijde (Artemis) gaat Nicole de Kogel-Rust begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Sophie & Jamie

Sophie Lambo (de Krakeling) gaat Jamie Zwart begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Ellis & Karen

Ellis van de Giessen (Asko| Schönberg) gaat Karen de Wit begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de…

Winfred & Kim

Winfred Voordendag (de Nederlandse Dansdagen) gaat Kim Noach begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Kiki & Meneka

Kiki Rapaso de Haas (Amsterdam Baroque) gaat Meneka Senn begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.

Tamara & Saly

Tamara Roos (Hollandse Luchten) gaat Saly Ndoye-Roozen begeleiden in diens persoonlijke ontwikkeling als zakelijk talent in de podiumkunstensector.