Routeplanner

Hoi! In de routeplanner lichten we aankomende en actuele activiteiten van koplopers en partners uit.

Het geeft een goed overzicht van waar je terecht kunt voor (bij)scholing, workshops en trainingen om jouw vaardigheden binnen de podiumkunstensector verder te ontwikkelen. 
Stippel zo de route uit voor je eigen groei als zakelijk talent in de podiumkunstensector!

AHK Starterscafé

AHK Starterscafé

17:00-21:30

Training Presenteren
Deze training geeft een stevige boost aan je zelfvertrouwen. Je krijgt namelijk alle handvatten mee om jouw verhaal over te brengen en daar heb je altijd en overal wat aan. Na deze training weet jij hoe je jouw lichaam en stem bewust in kunt zetten als je een presentatie geeft of belangrijk gesprek hebt. Je weet krachtig te presenteren, vanuit jouw enthousiasme en unieke kwaliteiten. Je hebt handvatten om jezelf voor te bereiden op een presentatie of gesprek. Je leert hoe je, wat je leert, bewust toepast tijdens het presenteren. 

Cultureel Avonturiers

Cultureel Avonturiers

11:00-12:00

Het opstellen van een dekkingspplan roept bij veel cultureel ondernemers vragen op. Met deze korte workshop lichten wij onze routekaart dekkingsplan toe. We helpen je met het opstellen van een dekkingsplan en geven vooral tips over de juiste mix van fondsen, de juiste bedragen aanvragen, een financiële planning maken en risico’s proberen te beperken.