Berichten uit de sector

APK Cultuur regeling

APK Cultuur regeling

Ben je werkzaam in of voor de orkesten, poppodia, festivals of de Nationale Opera & Ballet? Dan kun je kosteloos gebruik maken van de loopbaan APK. In drie gesprekken van ongeveer anderhalf uur met een loopbaancoach met affiniteit met de sector reflecteer je op jouw ontwikkeling, jouw loopbaanwensen en maak je zo nodig plannen om die wensen te realiseren. Zo ben je goed voorbereid op de uitdagingen die op je pad komen in jouw vak, op een arbeidsmarkt die steeds in beweging is.

Werken op het podium of achter de schermen is veeleisend en hectisch. Het vraagt ook dat je jezelf steeds opnieuw uitvindt, dat je relevant blijft, je ontwikkelt in je vak en dat je aantrekkelijk blijft op de arbeidsmarkt. Iedere loopbaanfase kent daarbij zijn eigen vragen en uitdagingen. Of je nu twintig bent of zestig, het is belangrijk om eens stil te staan bij je ontwikkeling, je wensen en ambities en wat er nodig is om die te realiseren. Zo blijf je bevlogen je werk doen en relevant in je vak. De loopbaancoach helpt je om te onderzoeken wat goed voor je is en je plannen concreet te maken. Dat is altijd maatwerk, dus neem zelf vooral initiatief om de loopbaan APK zo te benutten dat hij voor jou het meest waardevol is.

Lees hier meer over de APK Cultuur regeling van Werktuig PPO/ Platformacct.
Loopbaan APK Cultuur is een initiatief van en wordt gefinancierd door Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF), Vereniging van Nederlandse Orkesten (VvNO), Nationale Opera & Ballet, Sociaal Fonds Podiumkunsten (SFPK), Kunstenbond, FNV Media & Cultuur, De Creatieve Coalitie, Werktuig PPO, Platform ACCT & het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Terug naar Berichten uit de sector