Berichten uit de sector

fotocredits: Moon Saris

Het Makersloket is een kans voor jou als maker om hun productie-, zakelijke of artistieke vragen te stellen. Dit kan vanaf maandag 17 april tot en met vrijdag 21 april. Aanmelden kan tot vrijdag 14 april 15:00u.

Het Makers Loket is een kans voor jou als maker om hun productie-, zakelijke of artistieke vragen te stellen. Dit kan vanaf maandag 17 april tot en met vrijdag 21 april. Deze week bied je de mogelijkheid om persoonlijk in contact te komen met mensen van over het IJ. Ze helpen je graag bij het vinden van oplossingen en het verder ontwikkelen van je project.

De meetings van donderdag en vrijdag vinden online plaats. Op maandag tot en met woensdag ben je van harte welkom op het kantoor bij Over het IJ. Heb je een voorkeur om het liever online te doen, dan kan het ook. Om een afspraak te maken, moet je ten minste twee beschikbare dagen opgeven en wachten op een bevestigingsmail om de afspraak definitief te maken.

De Heerliedepeerlie Eindborrel
Op vrijdag 21 april is er een ook een eindborrel. Deze vindt plaats in TreeHouse en start om 16:00u. Tijdens deze borrel ontmoet je andere makers, kun je vertellen over de antwoorden op al je vragen of gewoon lekker gezellig doen met een biertje. Heerliedepeerlie! 

Geef je even aan op het formulier of je er ook bij bent?

>>Klik hier om je aan te melden<<

Onderwerpen: /
Terug naar Berichten uit de sector