Mastermind

Donna Lewis & Gordon Cruden. Foto credits: Sascha Van den Kerckhove

Opdrachten binnenhalen, speelplekken regelen en nieuwe opdrachtgevers aan je binden. Allemaal belangrijke onderdelen voor je acquisitie. We vroegen Gordon Cruden en Donna Lewis van ZO! Gospel Choir om ons alle ins en outs te vertellen over hun acquisitie aanpak. Hoe zorgen zij voor een altijd gevulde agenda met speelplekken? Wat is hun strategie?

Acquisitie betekent het werven van nieuwe klanten en opdrachten. Bij acquisitie speelt goede communicatievaardigheden een belangrijke rol, omdat potentiële klanten overtuigd moeten worden om het product wat je verkoopt te willen kopen. Zeker als je geen structurele subsidie ontvangt ben je financieel afhankelijk van het aantal opdrachten wat je binnensleept via de acquisitie. In de podiumkunsten gaat acquisitie vaak over het werven van nieuwe speelplekken en opdrachten.

Over MasterMind Gordon Cruden
Gordon is een programmamaker, programmeur en producent van zowel groot- als kleinschalige culturele, commerciële en zakelijke evenementen. Daarnaast bedenkt hij (creatieve) concepten op zakelijk, entertainment en sociaal maatschappelijk gebied. Verder richt zijn onderneming CruDon Productions zich op strategisch muziek- en artiestenmanagement & development, voor voornamelijk ZO! Gospel Choir. 

Over MarterMind Donna Lewis
Donna is al ruim 15 jaar artiestenmanager en eventmanager. Samen met Gordon richtte ze CruDon Productions op, het management voor ZO! Gospel Choir en boekingskantoor van nationale en internationale artiesten met ook een muzieklabel en muziekuitgeverij. Ook verzorgt Donna de boekingen van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw (JOC).

Over ZO! Gospel Choir
ZO! Gospel Choir is samengesteld uit het beste zangtalent dat Nederland te bieden heeft. Dit multi-etnische koor bestaat sinds 2010 en staat onder de bezielende muzikale leiding van Shirma Rouse en de “Dutch Queen of Soul, R&B en Gospel” Berget Lewis. Door de jaren heen is ZO! Gospel Choir uitgegroeid tot het beste en meest gevraagde koor van Nederland. Het koor heeft opgetreden met internationale supersterren zoals Sam Smith, Martin Garrix, Mariah Carey, Kamasi Washington, Oleta Adams en Hugh Jackman. Het repertoire van ZO! Gospel Choir varieert van krachtig opzwepend Black Gospel tot ingetogen soulvolle nummers en cross-overs met andere populaire genres zoals jazz, klassieke muziek, RnB en zelfs pop. Ook verzorgt het ZO! Gospel Choir, in samenwerking met de ZO! Academy, zang- en gospelworkshops.

Een MasterMind is een online ontmoeting met een professional uit de podiumkunstensector. De MasterMind vertelt over diens werkpraktijk en gaat dieper in op één thema. Deelnemers sturen van tevoren vragen op, die de MasterMind tijdens de ontmoeting beantwoordt. Heb jij een ontwikkelvraag of ben je nieuwsgierig naar hoe de MasterMind sommige kwesties aanpakt in diens werkpraktijk? Dit is je kans om een professional het hemd van het lijf te vragen! Uiteraard is er ook ruimte om tijdens de MasterMind zelf vragen te stellen.

Aanmelden
De MasterMind is op woensdag 22-06 van 15:30-17:00 uur. Vul je vragen in bij het aanmeldformulier of mail ze tot uiterlijk 17 juni naar moreen.beentjes@napk.nl.

Het instapniveau voor dit programmaonderdeel is: beginnend
Dit programmaonderdeel valt onder de doelstellingen: informeren/inspireren

Terug naar Programma