Mastermind

Kimberly Smit

Je gaat een stichting oprichten en zoekt daar een bestuur voor. Wat voor competenties hebben je bestuursleden nodig om jouw stichting, maar ook de medewerkers goed te ondersteunen? Hoe zorgt je samen voor een sociaal veilige communicatie en bouw je een sterke relatie met elkaar op? We starten met een mini-college over welke bestuursstructuren er zijn en wat een bestuur precies doet. Daarna deelt Kimberly Smit, zakelijk leider van o.a. Sites of Memory Stichting haar kennis en ervaringen en is er ruimte voor vragen en dialoog.

Over Kimberley Smit
Kimberley Smit is zakelijk leider van Sites of Memory stichting, projectcoördinator bij The Need for Legacy en algemeen directeur bij Stichting Tout Lui Faut. Voorheen deed ze de zakelijk leiding bij het Amsterdam Roots Festival. Daarnaast is Kimberley zelf voor verschillende (sociaal maatschappelijke) organisaties bestuurslid, waaronder Cybersoek; dé plek in Amsterdam waar je gratis en onder begeleiding van professionals kunt werken aan je digitale vaardigheden.
Door haar rijke ervaring en de verschillende domeinen waarin Kimberley zich bevindt, kent ze als geen ander het proces van een bestuur samenstellen, een bestuur betrekken/inzetten en de relatie met je bestuur verdiepen voor je eigen stichting.

Een MasterMind is een online ontmoeting met een professional uit de podiumkunstensector. De MasterMind vertelt over diens werkpraktijk en gaat dieper in op één thema. Deelnemers sturen van tevoren vragen op, die de MasterMind tijdens de ontmoeting beantwoordt. Heb jij een ontwikkelvraag of ben je nieuwsgierig naar hoe de MasterMind sommige kwesties aanpakt in diens werkpraktijk? Dit is je kans om een professional het hemd van het lijf te vragen! Uiteraard is er ook ruimte om tijdens de MasterMind zelf vragen te stellen.

Aanmelden
De MasterMind is op woensdag 22 maart van 15:30-17:00 uur, via ZOOM. Meld je aan en stuur je vragen in via het aanmeldformulier.

Het instapniveau voor dit programmaonderdeel is: beginnend/medium gevorderd
Dit programmaonderdeel valt onder de doelstellingen: informeren/inspireren

Terug naar Programma