Mastermind

Judith Blankenberg

We hebben Judith Blankenberg, dramaturg en programmeur bij Grand Theatre in Groningen, uitgenodigd om haar kennis en ervaring te delen over pitchen. Want hoe presenteer je jezelf of jouw werk eigenlijk het beste? Voor iedere persoon zal er een andere taal en aanpak nodig zijn. Een verkooppraatje is namelijk een ander praatje dan een samenwerkingspraatje of een publiekspraatje. Samen met Judith bespreken we hoe je als zakelijk talent in de podiumkunstensector op verschillende manieren kunt pitchen.

Een MasterMind is een online ontmoeting met een professional uit de podiumkunstensector. De MasterMind vertelt over hen/haar/zijn werkpraktijk en gaat dieper in op één thema. Deelnemers sturen van tevoren vragen op, die de MasterMind tijdens de ontmoeting beantwoordt. Heb jij een ontwikkelvraag of ben je nieuwsgierig naar hoe de MasterMind sommige kwesties aanpakt in hen/haar/zijn werkpraktijk? Dit is je kans om een professional het hemd van het lijf te vragen! Uiteraard is er ook ruimte om tijdens de MasterMind zelf vragen te stellen.

Over de MasterMind
Judith Blankenberg deed de opleiding dramaturgie aan de Universiteit Utrecht en een master theaterwetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen. Ze begon haar carrière in Rotterdam bij Festival De Keuze, vroeger onderdeel van Theater Rotterdam. Sinds 2016 werkt Judith als programmeur en huisdramaturg voor Grand Theatre en Noorderzon Performing Arts Festival in Groningen. Daarnaast werkt ze als zelfstandig dramaturg samen met verschillende kunstenaars en makers.

Aanmelden
Laat je inspireren tijdens deze MasterMind op 26-01 van 16-17u en verbind online met andere zakelijke talenten.
Vul je vragen in bij het aanmeldformulier of mail ze tot uiterlijk 24 januari naar moreen.beentjes@napk.nl.

Het instapniveau voor dit programmaonderdeel is: beginnend
Dit programmaonderdeel valt onder de doelstelling: inspireren

Terug naar Programma