Mastermind

Je organisatie naar een volgend niveau brengen, wat is daarvoor nodig? In de mastermind ‘opschalen’ gaan we hierover in gesprek met Anne Houwing van Art-up. De MasterMind is online gratis bij te wonen op 15-10 van 13-14u.

Anne Houwing begeleidde in 2020 in het Art-up incubatorprogramma zes innovatieve culturele initiatieven bij een dergelijke groeistap. In de mastermind deelt Anne de lessons learned.

Anne heeft een achtergrond in de theaterwereld: ze was hoofd marketing van Festival Cement en zakelijk directeur van Plein Theater (Theater Oostblok). In 2019 richtte ze Art-up op. Naast haar werk voor Art-up staat ze als directeur aan het roer van Cinecrowd, het crowdfunding platform voor film.

Art-up is een maatschappelijke onderneming die de cultuursector sterker en relevanter wil maken door het ontwikkelen van innovatiekracht en ondernemerschap. Dat doen ze onder andere met de Art-up incubator, een begeleidingsprogramma voor startende, innovatieve ondernemers in de cultuursector. Na een succesvolle pilot in 2020 draait Art-up vanaf januari 2022 jaarlijks meerdere incubatorprogramma’s. Daarnaast ontwikkelt de organisatie begeleidingsprogramma’s, trainingen en adviestrajecten voor fondsen, overheden en culturele instellingen.

Heb je een ontwikkelvraag die je graag met Anne wilt bespreken? Je kunt je ontwikkelvraag bij opmerkingen toevoegen in het inschrijfformulier of mailen vóór 13-10 naar moreen.beentjes@napk.nl


Terug naar Programma