Mastermind

Lisa Donia. Fotocredits: Sjoerd Derine

Je wilt gaan professionaliseren met je organisatie. Voor veel beginnende makers en kleine gezelschappen betekent dat de stap van projectsubsidie naar structurele subsidie maken. Hoe doe je dat precies? Waar begin je en wat komt er allemaal bij kijken bij zo’n stap? Lisa Donia deelt haar eigen ervaring hierover. Wellicht hoor je een manier die je kunt toepassen in je eigen werkpraktijk. Heb je een specifieke vraag voor Lisa? Laat het weten in het aanmeldformulier.

Over MasterMind Lisa Donia
Lisa Donia (1983) is de zakelijk leider van het Utrechtse dansgezelschap SHIFFT.
Na haar studie Kunst & Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, werkte ze als productieleider bij onder andere Dansgroep Krisztina de Châtel/ Dansgroep Amsterdam, Julidans, WArd/waRD en Dansmakers. Vanaf 2015 heeft ze naast haar werkzaamheden bij SHIFFT als zakelijk leider voor Moving Futures Festival, De Châtel sur Place en Dadodans gewerkt. 
Lisa is ook adviseur bij het Fonds Podiumkunsten en ze coacht en adviseert makers en startende zakelijk leiders.

Over SHIFFT
SHIFFT is een cross-disciplinair dansgezelschap en creatieve hub in het hart van Utrecht. Ze zijn een bevlogen, jonge organisatie met twee benen stevig in het nu, die kunstenaars en publiek willen inspireren, ontmoeten en ruimte bieden aan ontwikkeling. Naast het creëren en produceren van cross-disciplinaire voorstellingen, organiseren ze verschillende activiteiten voor ontwikkeling, ontmoeting en verdieping. Als creatieve hub gaan ze voor uitwisseling, betrokkenheid en impuls. Kloppend hart van het gezelschap vormt het werk van artistiek leider en choreograaf Jasper van Luijk. Zijn voorstellingen staan midden in de samenleving en stellen het fysieke lichaam in relatie tot de (theatrale) ruimte centraal.

Een MasterMind is een online ontmoeting met een professional uit de podiumkunstensector. De MasterMind vertelt over diens werkpraktijk en gaat dieper in op één thema. Deelnemers sturen van tevoren vragen op, die de MasterMind tijdens de ontmoeting beantwoordt. Heb jij een ontwikkelvraag of ben je nieuwsgierig naar hoe de MasterMind sommige kwesties aanpakt in diens werkpraktijk? Dit is je kans om een professional het hemd van het lijf te vragen! Uiteraard is er ook ruimte om tijdens de MasterMind zelf vragen te stellen.

Aanmelden
De MasterMind is op maandag 19-12 van 16:00-17:00 uur. Vul je vragen in bij het aanmeldformulier of mail ze tot uiterlijk 14 december naar moreen.beentjes@napk.nl.

Het instapniveau voor dit programmaonderdeel is: beginnend/medium gevorderd
Dit programmaonderdeel valt onder de doelstellingen: informeren/inspireren

Terug naar Programma