Mastermind

‘Wat kan mijn bestuur voor mij betekenen?’ met Martine Fransman

We hebben Cultuur + Ondernemen uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan over het toepassen van de Governance Code Cultuur.
De Governance Code Cultuur biedt een kader voor goed bestuur en toezicht in culturele organisaties. Ben jij van plan een stichting op te richting en wil je meer leren over de rol van het bestuur, of werk jij al met een bestuur of toezichthouders? Meld je dan vooral aan voor deze informatieve MasterMind met Martine Fransman!

Tijdens de MasterMind zullen we ingaan op:
-Hoe kun je een optimale relatie met je bestuur of raad van toezicht kunt vormgeven
-Waar je op kunt terugvallen wanneer het schuurt in de relatie
-Wat je kunt doen en welke houvast de Code biedt
-Welke rol jouw bestuur of raad van toezicht kan innemen bij bijvoorbeeld de preventie en aanpak van grensoverschrijdend gedrag in de organisatie

In de toolkit van Cultuur + Ondernemen lees je meer over de praktische ondersteuning en toepassing van de Code. Bekijk de toolkit hier.

Omdat het programma van NAPK START deze maand in het teken staat van collectief werken en coproduceren willen we graag de ruimte bieden aan collectieven die de relatie met hun bestuur willen versterken en tegen knelpunten aanlopen. Er is ruimte om ingebrachte casussen te bespreken.  

Laat vooral in het aanmeldformulier weten wat je wilt bespreken, zodat we dit van tevoren mee kunnen nemen in de voorbereiding. Heb je niets om te bespreken, maar wil je vooral geïnformeerd en geïnspireerd worden? De MasterMind is gratis toegankelijk voor iedereen die meer wilt leren over de Governance Code Cultuur! 

Zin om samen met en van anderen te leren? Er is een maximum van 14 deelnemers, dus wees op tijd met inschrijven! Inschrijven voor de online MasterMind (ZOOM) 15:00-17:00 uur kan via het aanmeldformulier

Het instapniveau voor dit programmaonderdeel is: medium gevorderd
Dit programmaonderdeel valt onder de doelstelling: lerenTerug naar Programma