Berichten uit de sector

OPEN CALL: de Generator WEST

Ontwikkeltraject voor zakelijke helden en talenten in de culturele sector die de ambitie hebben om te groeien in de rol als zakelijk leider in de podiumkunsten. Een jaar lang krijg je de mogelijkheid om met een combinatie van praktijk, theorie en coaching een nieuw netwerk te creëren en jezelf te ontwikkelen tot de zakelijk leider die in jou schuilt.

Wij zijn De Generator WEST; een groep mogelijkmakers van theaters in het westen van Nederland die jou alle onverwachte mooie dingen van ons vak wil laten zien en die jou de ruimte geeft om het vak van zakelijk leider eigen te maken, of je nu al in de sector werkt of van buiten komt.

Wij zijn: Theater Bellevue, Likeminds, George & Eran Producties, Via Rudolphi, Female Economy, De Toneelmakerij, Schweigman&, WAT WE DOEN, ICK.

Wij zetten ons bij onze theaters, theatergezelschappen en productiehuizen dagelijks in voor alle zakelijke aspecten die nodig zijn om de artistieke en maatschappelijke doelen mogelijk te maken.

Wij zijn op zoek naar een diverse groep die met en van elkaar – én met de deelnemende instellingen – de zakelijke kant van de culturele sector wil versterken. Iedereen is welkom om te solliciteren. Je achtergrond, leeftijd of opleiding spelen geen rol, het gaat om jouw intrinsieke motivatie en de durf je droom te verwezenlijken. Denk niet te gauw: “dit is niets voor mij” (en als je dat denkt: bel dan met Lille, zie onder).

Je kunt tot en met vrijdag 15 september 2023 solliciteren door je motivatie op te sturen via een brief of video of een andere vorm die bij jou past. Vertel waar je goed in bent en wat je graag wil ontwikkelen gedurende het jaar. Stuur ook je c.v. mee. Dit kan naar: lille@cultuuracademy.nl.

Voor meer informatie ga naar: De Generator West (cultuuracademy.nl)

Terug naar Berichten uit de sector