Berichten uit de sector

Zakelijke talenten gezocht! Zakelijk leiders, creatief producenten en kwartiermakers met 0-10 jaar werkervaring die zich verder willen verdiepen en ontwikkelen in hun functie binnen de podiumkunsten. Oftewel een START-er, die wel een roadie kan gebruiken.

Een roadie is een professional uit de podiumkunstensector met veel werkervaring en kennis en heeft een zakelijke functie bij één van de belangrijkste organisaties in de sector. De roadie stelt zichzelf beschikbaar om in drie sessies van 1,5 uur te luisteren naar, kennis te delen met en een inspiratie te zijn voor de START-er. Zodat de rit met kuilen, omleidingen en nieuwe ontdekkingen iets minder solo aanvoelt.

We streven ernaar om 15 deelnemende START-ers te begeleiden tijdens hun roadtrip door het professionele werkveld. Het begeleiding programma start in 2022 en wordt gratis aangeboden door NAPK.

Kun jij wel een roadie gebruiken? Stuur dan uiterlijk 24 november een mail naar moreen.beentjes@napk.nl. Met daarin je CV toegevoegd en een korte motivatiebrief (max 1A4) waarin je antwoord geeft op de volgende vragen:
-Waarom wil jij een roadie die jou helpt bij jouw persoonlijke werkpraktijk?
-Met welke ontwikkelingsvraag of vragen wil je dat de roadie jou helpt?
-In welke richting wil jij jezelf verder ontwikkelen (zakelijk leider, creatief producent, kwartiermaker)
-Vanuit welke sector zou je het liefst begeleiding willen hebben? (dans, muziek, theater, etc)

De selectie wordt in december 2021 bekend gemaakt.

Terug naar Berichten uit de sector