Overig

afsluitende borrel NAPK START roadieprogramma 2022-2023

Zakelijke talenten gezocht!
Zakelijk leiders, creatief producenten en kwartiermakers met 0-10 jaar werkervaring die zich verder willen verdiepen en ontwikkelen in hun functie binnen de podiumkunsten. Oftewel een START-er, die wel een roadie kan gebruiken.

Een roadie is een professional uit de podiumkunstensector met veel werkervaring, trouw lid van de NAPK én heeft een zakelijke functie bij een structureel gesubsidieerd gezelschap in de sector. De roadie stelt zichzelf beschikbaar om in drie sessies van 1,5 uur te luisteren naar, kennis te delen met en een inspiratie te zijn voor de START-er. Zodat de rit met kuilen, omleidingen en nieuwe ontdekkingen iets minder solo aanvoelt.

We streven ernaar om zoveel mogelijk deelnemende START-ers te begeleiden tijdens hun roadtrip door het professionele werkveld. Ook START-ers die nog maar net zijn begonnen met nadenken of werken “achter de schermen” in de podiumkunsten wat voor hen is. Het roadieprogramma start met een gezamenlijke kick-off in november 2023 en loopt tot mei 2024. Tussendoor zullen er nog live workshops en netwerkborrels georganiseerd worden voor START-ers en leden van de NAPK. Het roadieprogramma wordt gratis aangeboden door de NAPK. De drie sessies plan je gezamenlijk met je roadie op afgesproken momenten in.

Kun jij wel een roadie gebruiken? Stuur uiterlijk 1 oktober een mail naar moreen.beentjes@napk.nl. Met daarin je CV toegevoegd en een korte motivatiebrief (max 1A4) óf video, waarin je antwoord geeft op de volgende vragen:
-Waarom kan jij wel een roadie gebruiken bij je persoonlijke ontwikkeling?
-Met welke ontwikkelingsvraag of vragen wil je dat de roadie jou helpt?
-In welke richting wil jij jezelf verder ontwikkelen (zakelijk leider, creatief producent, anders)
-Vanuit welke discipline zou je het liefst begeleiding willen hebben? (dans, muziek, theater, circus, etc)

Terug naar Programma