Podcast

Felix Welsink

In deze aflevering gaat Stephanie Afrifa in gesprek met Felix Welsink. Samen bespreken ze de kracht van kunst in de maatschappij, het ontwikkelen van een eigen visie en bruggen bouwen tussen werkpraktijk & beleid en artistiek & zakelijk. Felix geeft ons een kijkje in zijn eerste stappen als zakelijk leider, het bewaken van je eigen tijd en grenzen en dichtbij jezelf blijven.

Felix Welsink is een verbinder, die gelooft dat theater de wereld kan veranderen. Momenteel werkt hij trainee bij de Rijksoverheid, waarvoor hij onder andere werkte bij het Ministerie van Financiën, de Raad voor Cultuur en de Nederlandse Ambassade in Berlijn. Naast zijn traineeship is hij dagelijks leider van theatergezelschap De Passant, dat verhalen waarin figuranten de hoofdrol spelen om grotere maatschappelijke thema’s bespreekbaar te maken. Felix is ook penningmeester van festival Jonge Harten Festival en Het Makersfonds. In 2020 won Felix het Anne Faber Stipendium, een beurs voor veelbelovende zakelijk leiders in spe.

Stephanie Afrifa is een culturele vernieuwer. Ze maakte als curator tentoonstellingen bij De Kunstlinie en schrijft af en toe stukken voor magazines en kranten. Stephanie heeft gewerkt met oa HipHopHuis, Mama Cash Feminist Festival en was geregeld tafelgast bij De Wereld Draait Door. Met haar persoonlijke project ‘Celestial Space’ onderzoekt ze hoe mensen van kleur de openbare ruimte ervaren, waarbij ze mensen interviewde over waar en hoe ze zich veilig en onveilig voelen.
Meer informatie zie: stephanieafrifa.comJe hebt geen instapniveau nodig voor dit programmaonderdeel.
Dit programmaonderdeel valt onder de doelstelling: inspireren

Terug naar Programma