Podcast

Jimmy-Pierre de Graaf

Podcasthost Stephanie Afrifa spreekt in deze aflevering met Jimmy-Pierre de Graaf. Jimmy-Pierre vertelt over zijn diverse loopbaan, de keuze om als creatief producent te werken en wat dat precies inhoudt. We horen meer over zijn veelzijdigheid en interdisciplinair werken. Ook geeft Jimmy-Pierre vanuit zijn ervaring een hoop adviezen voor START-ers.

 


Jimmy-Pierre de Graaf deed de Opleiding Productie Podiumkunsten (OPP) en werkt sinds 2014 als freelancer voor verschillende culturele organisaties zoals NBProjects en Silbersee. Jimmy-Pierre is zakelijk leider bij Ulrike Quade Company. Daarnaast volgt hij nog de master Creative Producing, wat hij dit jaar afrond.

Stephanie Afrifa is een culturele vernieuwer. Ze maakte als curator tentoonstellingen bij De Kunstlinie en schrijft af en toe stukken voor magazines en kranten. Stephanie heeft gewerkt met oa HipHopHuis, Mama Cash Feminist Festival en was geregeld tafelgast bij De Wereld Draait Door. Met haar persoonlijke project ‘Celestial Space’ onderzoekt ze hoe mensen van kleur de openbare ruimte ervaren, waarbij ze mensen interviewde over waar en hoe ze zich veilig en onveilig voelen. Meer informatie zie: stephanieafrifa.com

Luister naar de ervaringen van professionals uit het werkveld en laat je inspireren!


Je hebt geen instapniveau nodig voor dit programmaonderdeel.
Dit programmaonderdeel valt onder de doelstelling: inspireren

Terug naar Programma