Podcast

In deze aflevering gaat Stephanie Afrifa in gesprek met Rutger Gernandt. Er wordt gesproken over hoe het is om je gezelschapsnaam te veranderen, politiek & kunst en Rutger geeft tips over wat je meeneemt bij het maken van een begroting. We krijgen meer te weten over Rutger zijn zakelijk directeurschap en zijn passie voor beleidsontwikkeling.

Rutger Gernandt studeerde als drummer aan het conservatorium en deed daarna de opleiding bestuurskunde. Hij begon zijn carrière met het inpakken van pakketjes publiciteitsmateriaal bij een impresariaat en is momenteel zakelijk directeur bij toneelgroep Amsterdam (voorheen de Warme Winkel). Daarnaast is Rutger bestuurslid van het Sociaal Fonds Podiumkunsten en tevens een actief betrokken lid van de NAPK.

Stephanie Afrifa is een culturele vernieuwer. Ze maakte als curator tentoonstellingen bij De Kunstlinie en schrijft af en toe stukken voor magazines en kranten. Stephanie heeft gewerkt met oa HipHopHuis, Mama Cash Feminist Festival en was geregeld tafelgast bij De Wereld Draait Door. Met haar persoonlijke project ‘Celestial Space’ onderzoekt ze hoe mensen van kleur de openbare ruimte ervaren, waarbij ze mensen interviewde over waar en hoe ze zich veilig en onveilig voelen. Meer informatie zie: stephanieafrifa.com

Luister naar de ervaringen van professionals uit het werkveld en laat je inspireren!


Je hebt geen instapniveau nodig voor dit programmaonderdeel.
Dit programmaonderdeel valt onder de doelstelling: inspireren

Terug naar Programma