Podcast

Vevi van der Vliet

Podcasthost Stephanie Afrifa spreekt in deze aflevering met Vevi van der Vliet. Vevi vertelt over haar loopbaan, waarbij ze de stap maakte van directeur bij een organisatie naar zelfstandig creatief producent. Ook wordt er dieper ingegaan op werken in een collectief, hoe communicatie de sleutel is tot succes en dat het bundelen van krachten tot mooie dingen kan leiden.

Vevi van der Vliet deed de Opleiding Productie Podiumkunsten (OPP) en is vanaf 2005 werkzaam in de culturele sector. Sinds 2019 is Vevi eigenaar van VEVI creative producing en heeft zij uiteenlopende opdrachten binnen de beeldende kunst en podiumkunstensector oa voor mediakunst platform LI-MA en Nineties Productions.

Stephanie Afrifa is een culturele vernieuwer. Ze maakte als curator tentoonstellingen bij De Kunstlinie en schrijft af en toe stukken voor magazines en kranten. Stephanie heeft gewerkt met oa HipHopHuis, Mama Cash Feminist Festival en was geregeld tafelgast bij De Wereld Draait Door. Met haar persoonlijke project ‘Celestial Space’ onderzoekt ze hoe mensen van kleur de openbare ruimte ervaren, waarbij ze mensen interviewde over waar en hoe ze zich veilig en onveilig voelen. Meer informatie zie: stephanieafrifa.com

Luister naar de ervaringen van professionals uit het werkveld en laat je inspireren!


Je hebt geen instapniveau nodig voor dit programmaonderdeel.
Dit programmaonderdeel valt onder de doelstelling: inspireren

Terug naar Programma