Berichten uit de sector

vacature PRODUCTIELEIDER + FLOORMANAGER

Bij Het Huis Utrecht zijn we bezig met een cultuuromslag sinds mijn komst als artistiek coordinator willen we het Huis vanuit een intersectionele benadering te veranderen.

Het Huis Utrecht

Juist binnen de artistieke afdeling is versterking  en inzicht op wat het beheBij Het Huis Utrecht zijn we bezig met een cultuuromslag sinds mijn komst als artistiek coordinator willen we het Huis vanuit een intersectionele benadering te veranderen. Juist binnen de artistieke afdeling is versterking  en inzicht op wat het behelst een gastvrij Huis te zijn voor meerdere makers en daar vanuit  publiek belangrijk. Binnen mijn netwerk hoop ik die mensen die dit aanspreekt aan te trekken… Come find me als je vragen hebt.

Soso Lobi Milone

Bekijk de gehele vacature op: https://hethuisutrecht.nl/vacatures

Terug naar Berichten uit de sector