Berichten uit de sector

We zijn geSTART!

Op 16 november hadden we de kick-off van ons derde roadieprogramma. Het was een middag van ontmoeten, vaardigheden opdoen en uitwisseling, lekkere koffie & thee van Subcult, maar bovenal van netwerken! De deelnemers kregen een toffe workshop van Anne-Marie Kremer van Cultuurontwerp en sloten de dag af met een borrel in de Sering, bij broedplaats de Sloot in Amsterdam. Benieuwd wie er dit keer meedoen aan het roadieprogramma? Check het op de pagina: www.napkstart.nl/roadies

Tevens droeg Moreen Beentjes het stokje van communitybuilder NAPK START over aan Roel Beeftink-Funcken. Vanaf één december kunnen alle talenten die iets willen met zakelijk leiderschap of cultureel ondernemerschap terecht bij Roel! 

Wat houdt het roadieprogramma in?
Vanaf november 2023 tm mei 2024 worden er 29 START-ers begeleid door een roadie. Een roadie is een professional uit de podiumkunstensector en tevens trouw lid van NAPK, met veel werkervaring en kennis van zakelijk leiderschap. De roadie stelt zichzelf beschikbaar om in drie sessies van anderhalf uur te luisteren naar, kennis te delen met en een inspiratie te zijn voor de START-er. Zodat de roadtrip door het werkveld met kuilen, omleidingen en nieuwe ontdekkingen iets minder solo aanvoelt.

Wil jij je aanmelden voor het volgende roadieprogramma? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gesteld van de open call!

Terug naar Berichten uit de sector