Workshop

Andrea van Wingerden

Op maandag 31-01 van 15:00-17:30u is er een workshop ‘Jouw netwerk verbreden en verrijken’ door Andrea van Wingerden van Off Script. In deze workshop bekijken we welke vaardigheden je kunnen helpen om te netwerken. Hoe maak je gebruik van je eigen krachten bij het behalen van je netwerk doelen?

Andrea van Wingerden werkt onder de naam Off Script aan het versterken van jonge professionals in de kunsten. Zij begeleidt individuele en collectieve trajecten waarin zelfsturing een belangrijk uitgangspunt is om te komen tot (zelf)kennis, nieuwe vaardigheden en perspectief. In 2015 richtte Andrea als voormaling zakelijk directeur bij Festival Cement, de Metselarij op. De Metselarij is een leernetwerk voor zakelijk leiders, creatief producenten, programmamakers en alle hybride rollen daartussen die werkzaam zijn in de podiumkunsten.

Tijdens de workshop bespreekt Andrea samen met jou, wat je kan helpen om een netwerk te bouwen en te onderhouden. Wat zijn jouw netwerkdoelen? Welke vaardigheden kunnen jou helpen bij het bereiken van die netwerkdoelen? Wat past bij jou? Hoe kan jouw netwerk een afspiegeling worden jouw persoonlijkheid én ambities? En vooral: hoe maak je het leuk? Deelnemen aan de workshop is een eerste stap om te ontdekken wat je te winnen hebt en wat je kunt doen om jouw ideale netwerk te bouwen. Met de handvaten die worden aangereikt tijdens de workshop, kun je na de workshop zelfverzekerd aan de slag.

Zin om samen met en van anderen te leren? Er is een maximum van 14 deelnemers, dus wees op tijd met inschrijven! Inschrijven voor de online workshop (ZOOM) kan via het aanmeldformulier. De reden van aanmelding en wat je hoopt te halen uit de workshop zijn een verplicht invulonderdeel.

Het instapniveau voor dit programmaonderdeel is: medium gevorderd
Dit programmaonderdeel valt onder de doelstelling: leren

Terug naar Programma