Workshop

Marc Meijer & Sebastian Coli Bazzini

Op dinsdag 21 september is er een nieuwe workshop: “Leer alles over het opstellen van een goed jaarverslag!” door Sebastián Coli Bazzini en Marc Meijer van OZCAR (Marc is ook zakelijk leider van Boogaerdt/VanderSchoot en Anoek Nuyens). Gratis. 21-9 van 15-17u (locatie: Ru Paré, Chris Lebeaustraat 4, 1062 DC, Amsterdam).

Marc en Sebastián behandelen de jaarrekening als sluitstuk van de cyclus: begroting, tussentijdse rapportages en jaarverantwoording. In de workshop richten zij zich op de onderdelen van het jaarverslag (bestuursverslag en jaarrekening).

Het wordt een interactieve sessie met alle deelnemers, waarin ook vragen uit de dagelijkse praktijk worden besproken. Ter voorbereiding op  deze workshop kun jij al je vragen al via de mail aan het duo stellen en worden de antwoorden in de presentatie meegenomen.

Na afloop van deze workshop weet jij wat er van belang is bij een goed jaarverslag en kun jij de balans en de jaarrekening te lezen.

Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vergeet niet je vragen aan Sebastian en Marc vooraf naar ons te mailen via priscilla.macintosh@napk.nl

Terug naar Programma