Workshop

Damani Leidsman, foto credit: Mara Michels

Op 06-01 van 15:00-16:30u staat de workshop: ‘Projectplan subsidieaanvraag schrijven’ door Damani Leidsman (Cultuurschakel) gepland.

Een projectplan schrijven voor een subsidieaanvraag, waar te beginnen? In deze online workshop leer je aan de hand van een soort stappenplan wat belangrijk is en waar de valkuilen liggen bij het schrijven van een projectplan. Samen bespreken we waar jij persoonlijk nog meer wilt leren en hoe je dat het beste kunt aanpakken. Damani geeft vanuit zijn eigen ervaring en deskundigheid tips en tricks die jou kunnen ondersteunen bij jouw volgende projectplan voor een subsidieaanvraag. Met als doel natuurlijk de subsidie toezegging!

Damani Leidsman is zelf podiumkunstenaar en cultuurconsultant. Ook is hij adviseur in verschillende cultuurcommissies. Als maker onderzoekt Damani voornamelijk de community en sociale functies van kunst. Damani helpt als consultant organisaties bij vraagstukken over talentontwikkeling, kunsteducatie, diversiteit en een gezond makersklimaat. Damani is momenteel adviseur bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst, CultuurSchakel en CAWA.

Zin om te leren? Inschrijven voor de online workshop (ZOOM) kan via het aanmeldformulier. De workshop duurt anderhalf uur, maar er is ook nog ruimte om na te kletsen. Reden van aanmelding is een verplicht aanmeldonderdeel.


Het instapniveau voor dit programmaonderdeel is: beginnend
Dit programmaonderdeel valt onder de doelstelling: leren

Terug naar Programma