Overig

Praten met andere zakelijke talenten?
NAPK START roept de ‘Do it togathering’ in het leven. Een maandelijks moment waarbij je gelijkgestemden live of online kunt ontmoeten om te sparren of gewoon te vragen hoe elkaars week is. Zodat je jouw werk even niet alleen hoeft te doen, maar samen met andere zakelijke talenten! De derde editie is op maandag 13 juni van 11:00-12:00 uur!

Iedere maand opent een andere NAPK START ambassadeur een deur voor START-ers om even (live of virtueel) binnen te wandelen en op een laagdrempelige, vrijblijvende manier samen te werken of gewoon even te kletsen. Tevens is er de ruimte om de ambassadeur om tips en tricks te vragen of mee te laten denken over je huidige knelpunten als zakelijk talent.
Ontmoet andere START-ers en breid je netwerk uit!

Heb je de behoefte om samen te werken in dezelfde fysieke ruimte of een online ruimte met gelijkgestemden? Iedere ‘Do it togathering’ zal door een andere ambassadeur gehost worden!
De derde ‘Do it togathering’ is met onze ambassadeur Jimmy-Pierre!

Zet de ‘Do it togathering’ NU in je agenda door het kalenderbestand hieronder te downloaden en wandel virtueel binnen of klik hier voor de Zoom-link!

Je hebt geen instapniveau nodig voor dit programmaonderdeel.
Dit programmaonderdeel valt onder de doelstelling: ontmoeten

Terug naar Programma