Navigatie sector

Hallo!
Hier vind je alles gerelateerd aan arbeidszaken zoals cao’s, wet- en regelgeving, maar ook positionering informatie als cultuurbeleid en lobby. Daarnaast kun je via de navigatie meer informatie vinden over thema’s zoals onder andere sociale veiligheid en duurzaamheid. Wijs jezelf de weg door de podiumkunstensector en geef richting aan jouw ontwikkeling. Ready, set, go!

NAPK staat voor Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten en is de branchevereniging van de professionele podiumkunstproducenten in Nederland. De NAPK bedient in de eerste plaats de werkgevers in de producerende podiumkunstensector. Bij de vereniging aangesloten instellingen kunnen in de bibliotheek op het online platform Spots specifieke informatie en ledenpublicaties vinden. Denk hierbij aan bij voorbeeld vergaderstukken, modelcontracten en overige instrumenten waarmee je invulling kunt geven aan je werkgeverschap. Daarnaast bieden we op de website openbare informatie zoals de cao-teksten, NAPK-publicaties en een coronaprotocol voor podiumkunstproducenten.

Als START-er heb je vaak geen toegang tot bepaalde informatie omdat je bijvoorbeeld niet bent aangesloten bij een branchevereniging of simpelweg de connecties en het netwerk nog niet hebt opgebouwd. NAPK Start wil via haar online platform actuele en cruciale informatie voor zakelijke talenten toegankelijk aanbieden. Op de pagina navigatie sector leer je meer over de onderwerpen arbeidszaken, positionering en actuele thema’s die spelen in de sector.

Mocht je onverhoopt niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent, gebruik dan de zoekfunctie rechts bovenaan deze website. Uiteraard kun je ook tijdens kantoortijden contact met ons opnemen. Zie in het menu het kopje contact.